Controlere
Controlerele GeoMax oferă performanță înaltă în condiții dificile. Pe baza unei platforme deschise, folosiți software-ul în măsură să îndeplinească cerințele dvs. și aveți încredere în robustețea și precizia dispozitivelor ușor de folosit.FZ-B2


Tableta este special concepută pentru profesioniști ca dvs. - este complet robustă pentru a rezista în cele mai severe condiții meteorologice, și este echipată cu un procesor puternic, Android® 4.4 și Bluetooth®. Tableta FZ-B2 vă va spori performanța, indiferent de provocarea cu care vă confruntați.

» mai mult
FZ-M1


Tableta este special concepută pentru profesioniști ca dvs. - este complet robustă pentru a rezista în cele mai severe condiții meteorologice, și este echipată cu un procesor puternic, Window™ 8.1 și Bluetooth®. Tableta FZ-M1 vă va spori performanța, indiferent de provocarea cu care vă confruntați.

» mai mult
Z710


La GeoMax, am ales noua tabletă robustă Z710 Android, compactă și puternică, pentru a vă asigura flexibilitatea de a lucra în aproape orice mediu.

» mai mult
Seria PS336


Aceste dispozitive Windows Mobile®, robuste și portabile, au fost construite pentru a satisface cerințele GeoMax cu privire la fiabilitate și funcționalitate, asigurându-vă că întotdeauna „funcționează atunci când trebuie”.

» mai mult
Zenius5


Zenius5 este un dispozitiv versatil, robust și complet echipat, care funcționează cu sistemul de operare Windows Mobile. Datorită modulelor GSM 3,75 G, WiFi și Bluetooth, este dispozitivul ideal pentru conectarea la toată gama de receptoare GNSS GeoMax.

» mai mult


printare printare