Z710

La GeoMax, am ales noua tabletă robustă Z710 Android, compactă și puternică, pentru a vă asigura flexibilitatea de a lucra în aproape orice mediu.

Z710 este partenerul perfect pentru software-ul X-Pad GeoMax, astfel puteți beneficia de toate funcțiile noi integrate în software-ul nostru.

  • Compact - Conceput cu un ecran de 7'', dispozitivul Z710, cu o greutate de 800 g, este suficient de ușor și mic încât să fie ținut cu o singură mână, dar suficient de mare pentru efectuarea sarcinilor.

  • Construit pentru a Supraviețui - Z710 a fost conceput în întregime pentru a fi neted, subțire și rezistent. Z710 este special conceput pentru a fi protejat împotriva căzăturilor de la 2m, împotriva șocurilor, scurgerilor, vibrațiilor etc. Dotat cu sticlă securizată și cu un interval de temperatură de -20°-50°C, Z710 este pregătit pentru orice situație.

  • Ecran Tactil care răspunde comenzilor cu mănuși - Folosind o tehnologie multi-touch ultrasensibilă, ecranul reacționează fără efort la atingere, apăsare, glisare și chiar și introducere din partea unei mâini cu mănuși.

  • Vizibilitate la lumina soarelui - Tehnologia LumiBond® reduce straturile care reflectă lumina soarelui. În combinație cu un înveliș antireflectorizant pe suprafața sticlei, Z710 este conceput pentru a produce un contrast extrem de mare, oferind o vizibilitate excelentă chiar și în lumina directă a soarelui.

  • Dual Camera - Camerele de 5M pixeli capturează imagini sau video-uri pe teren, și permit folosirea funcției X-Pad de realitate augmentată, până la maxim.

  • GPS încorporat, busolă electronică și accelerometru cu 3 axe - Combinat cu o busolă electronică și un accelerometru cu 3 axe, Z710 este dispozitivul perfect pentru cei care folosesc date GPS pe teren.

  • Complet Conectat - Oferă WWAN de 3,5G, cu opțiune de voce, WiFi, bluetooth 2,1 Clasa 2, precum și mufă antenă pentru utilizarea în vehicul; asigură viteze mai mari și mai sigure pentru o mai bună transmitere a datelor în timp real. Puteți fi conectat 24/7 oriunde v-ați afla, acest lucru permițându-vă să vă îmbunătățiți productivitatea.

Contact

Accesați link-ul de mai jos pentru a contacta departamentele noastre de Marketing, Vânzări sau Service

Formular de contact


Partenerii GeoMax
pot descărca mai multe aiciprintare printare